9 Ağustos 2010 Pazartesi

Guti Haz.

Hoş Geldin Haz. Guti..

Beşiktaş'ta transfer günleri hiç olmadığı kadar aksiyonlu geçiyor bu transfer döneminde. Bütün futbol hayatını Real Madrid'te geçiren , dünya futbolunun önde gelen isimlerinden , her takımın rüyalarını süsleyen Guti'ye Beşiktaş forması giydirerek çok önemli bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Villareal maçındaki performansı gayet tatmin edici ve umut vericiydi. Seriçler gordonlar diattalardan sonra Quaresma Guti beklenmeyen hamlelerdi. Gordon daha bu sene gönderildi yerine Quaresma geldi , serdar özkan gitti Guti geldi. yönetimde iş bitirici insanların olması da bu işe yarıyor işte. Teşekkürler.. Her ne kadar başkana olan nefret biraz arka planda kalmış gibi dursa da bir çok Beşiktaş taraftarı eski duygularını koruyor. Başkan hatalarından ders aldı mı almadı mı bekleyip göreceğiz..

Bir kaç transfer daha olacağı söylentileri taraftarlara uykusuz geceler geçirtiyor. Yeni formanın tanıtılacağı gün yeni bir transfer bombası daha bekliyor Beşiktaş taraftarı..

Yine rakiplerimizin hayalini süsleyen isimler Beşiktaş ile anılıyor.. Bekliyoruz bakalım..

Güzel günler göreceğiz , Güneşli günler !

1 yorum:

sports fan dedi ki...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. We are happy to offer you a 10% discount to our Online Store if you do so. Please email me back and I would be happy to give you our link.

Thanks!

Frank
frank641w@gmail.com