19 Haziran 2010 Cumartesi

2009-2010'a Genel Bakış

Bizim adımıza pek parlak olmayan bir sezonu geride bıraktık. Sezonun bitmesiyle birlikte önümüzdeki sezonun planları yapılırken Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli sağlık sorunları nedeiyle görevinden ayrılırken yeni Teknik Direktörümüz Bernard Schuster oldu. Mustafa Denizli'ye verdiği emekler ve kazandırdığı 2 Kupa teşekkür ederken , Bernard Schuster'e yeni görevinde başarılar dileriz. ha geldi ha gelmedi derken yönetimimiz Ricardo Quaresma'ya sözleşme imzalatarak önemli bir iş yaptı kağıt üzerinde. 'Q7' uzun süredir büyük kulüplerde pek başarılı performans sergilemese de Porto günlerine geri dönmesini bekliyoruz. Taraftar heyecanlı , Quaresma'nın göstereceği performansı merakla bekliyor. Yeni sezonu ve olası yeni transferleri heyecanla bekliyoruz.

Gelelim geçen sezona.. Geçen sezonu bursaspor şampiyon olarak bitirirken 'yanlış anons' skandalı sezona damgasını vurdu. fenerbahçe ligin son maçında trabzonspor ile 1-1 berabere kalıp şampiyonluğu elinden kaçırırken bursasporun puan kaybettiği anonsu fenerbahçeli taraftarların şampiyonluk kutlamasına yol açmıştı. yanlış düzeltildiğinde ise fenerbahçe taraftarları tam anlamıyla yıkılmışlardı. Bu skandal sezonun unutulmayacak anıydı ve çok eğlenceliydi :)

Önümüzdeki sezona büyük beklentiler ile giriyoruz. UEFA Avrupa Liginde ön eleme oynayacağımızdan dolayı sezonu erken açıyoruz. Çok fazla hasret kalmıyoruz Siyah-Beyaz'a..
Önümüzdeki sezon için tüm branşlardaki takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Saldır Beşiktaş !

Hiç yorum yok: