3 Kasım 2009 Salı

Olmadı..

Yeşerircesine umutlar demiştik ilk puanımızı aldığımızda. Kötü de olsak kazanıyorduk ekim ayında. Kasım başlar başlamaz sona erdi. Umarım böyle devam etmez. Galibiyet bekliyorduk wolfsburg maçından, olmadı. Yeşermeye yüz tutan umutlarımız başka baharlara kaldı. Artık tek şansımız wolfsburg'un Cska'yı yenmesini beklemek ve Cska'yı içerde yenerek Avrupa ligine gidebilmek. Olur mu? Belki.. Olsa ne olur? Bilinmez..

Sezon başında kaliteli bir kadromuz olduğuna inanıyordum. Türkiye için belki yeterli olabilir ki bu da tartışılır , ama Şampiyonlar Ligi için yeterli olmadığını gördük. Bunda en büyük hata sezon başlarken hala şehir şehir gezip şampiyonluk kutlayan yöneticilerimizde ve ha devam ederim ha bırakırım derken takımı bilinmezlere sürükleyen hocamızda. Bir türlü form tutamayan futbolcularımız da yok değil. ama ne yapalım , üstlerinde o Şanlı forma olduktan sonra var gücümüzle yanlarında olacağız yine.

Maç koptuktan sonra tribünler yine istifa sesleriyle yankılandı. Tüm camia içten içe gözünü Ocak ayına çevirdi. Zaman neler gösterecek hep birlikte göreceğiz.

Sonuç olarak , Şampiyonlar Ligi hayalimize elveda dedik. Sağlık olsun. Takımımızın artık kendine gelmesi ve artık FUTBOL oynaması dileğiyle..

Hiç yorum yok: