22 Kasım 2009 Pazar

Mutlu Bir Derbi

Mükemmel bir geceyi geride bıraktık. Oysa ki herşey karmakarışıktı. Tribünden 36 kişi ceza almıştı. Herşey muamma idi. Herkesin kafasında soru işaretleri vardı maç saati yaklaşırken. Medyanın mutlak favorisi fener , her daim kötülenen Beşiktaş ile oynayacaktı. Hemen hemen herkes fenerbahçenin galibiyetine kesin gözüyle bakıyordu. Beşiktaş son 6 maçını kazanmış ne farkederdi ki. ne de olsa fener ilk 8 maçını kazanmıştı. Onun gazı hala devam ediyordu. Beşiktaşın fenere göre defans ofans dengesi üstünlüğü önemli değildi. Aslında beşiktaş taraftarı umutluydu ama korku da vardı içimizde. ya olmazsa. ya yine gol atamazsak..
Maç başladı 8.dakika da serdar özkan yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Ama umut verici başlamıştı maça. İlk yarının sonlarına doğru fener dengeyi kurmaya başlamıştı. Nitekim ilk yarının son dakikasında alex in frikiği direkten döndü. O sırada aramızda konuştuklarımız ise alex bunu atar değil de rüştü bu golü yer idi. Direk izin vermedi İlk yarı böyle bitti. Beşiktaş kazanmayı daha çok istiyordu her halinden belliydi. 2. yarı başladı ve Beşiktaş bu isteği daha bariz belli etmeye başladı. Önce Fink'in mükemmel golü geldi. Sevinirken tabir-i caizse darmaduman olmuştuk. Tam kendimize geliyorduk ki Bobo'nun mükemmel golü geldi. O an tribünü görmeliydiniz işte. Uzun zamandır İnönü'de feneri yenememiş olmanın verdiği hırs ile uçuyorduk adeta. Biz bile ne olduğunu anlayamadan 2-0 oluvermişti maç. Tribünler bugünü bekliyordu. Makara yapmaya başladı tribün. Yine aramızda konuştuğumuz ise makaranın çok erken olduğuydu. Beşiktaş için bağırmak lazımdı. Ama o sevinç ile ne mümkün. Sonra k.k(23) kırmızı kart görünce içimizin yağları eridi(ki bu konuya sonradan değineceğim.) makaranın dibine vurmuştuk. Her pastan sonra oley çekiyorduk ki asrın makarası gerçekleşti. Oley çekerken gol oldu. Bir görseydiniz o tribünü. Herkesin yüzü gülüyor. Piyango çıksa bu kadar mutlu olamazdık emin olun. Maç bittiğinde esas makara başladı. Fenerliler hayatları boyunca unutamayacakları sahneler gördüler. Umarız yaşı GENÇ olanlar bundan etkilenmezler..
Sonuç olarak kimsenin beklemediği bir galibiyet aldık ve liderle 4 puan fark kaldı. Şampiyonluk yarışında ben de varım dedi Beşiktaş. Daha önceki yazılarımda Beşiktaş'ın artık futbol oynaması gerektiğini dile getirmiştim ve oynadılar. Gerçek anlamda çok iyi bir futbol ortaya koydular ve bizim de desteğimizle 3-0 gibi net bir skorla feneri devirdik ve son 7 maçımızı da kazanmış olduk. (her ne kadar medya bu konuyla çok fazla ilgilenmese de..) Böyle devam ederiz inşallah. Eğer böyle devam edersek ligin sonlarına doğru "Şampiyonluk çok yakın Saldır BEŞİKTAŞ!" seslerini duyarız.
Son olarak k.k(23) , senin haddine mi düşmüş Beşiktaş'ın yazılışını değiştirmeye çalışmak. Ha ille değiştirmek istiyorsan BEŞİKTAŞ sana bi ders vermiş olmalı. Artık 3jk yazarsın anıların canlanır. Hayırlı olsun.
ASLA PES ETME ! SALDIR BEŞİKTAŞ !

Hiç yorum yok: