11 Şubat 2009 Çarşamba

Nerede Kalmıştık?

Mevlana dememiş midir ki gel, ne olursan ol yine gel.. Çağrıya uymamak olmaz dedik düştük yollara tabi. Ben bir süre ortalıkta gözükemedim haliyle tabi ben yokken diğer arkadaşlar da pek gözükmemiş ama yakında düzene girdikçe daha iyi akacaktır muhtemelen olaylar. Sevdicekle hasret giderilen birkaç günden sonra bir de araya girmişti Konya seyahati. Yazılar başka zamanlara kaldı haliyle. Beşiktaş'ın hali pek iç açıcı değil gözüktüğü gibi ondan maça girmeyeceğim pek. Ancak Konya'ya her giden insan gibi biz de yolumuzu Mevlana türbesi, etli ekmek ve mevlana şekeriyle kesiştirdik.



















Konya gerçekten güzel bir şehir yerleşim düzgün, insanlar yardımsever güleryüzlü.. Sanırım tek sıkıntısı park yeri bulmak olabilir :). Girdiğimiz sokaklarda yer bulamadık bir türlü arabamızı bırakamadık. Tüm yolculuğun tek kötü yanı Ankara-Konya arasındaki yoldu sanırım. İnsanı canından bezdiren düzlükler ve sıkıcı geçen saatler. Hayatta sevmediğiniz bir arkadaşınız varsa 3 5 defa o yolu gitsin gelsin tüm hayat neşesi kaybolur bence.
Maça gelirsek Veysel Cihan'ın intikam güdüsü biraz fazla ağır basmış sanırım. Orta sahada tekmelerin susmadığı maçta futbol namına da çok birşey bulamadık açıkçası. Zaten tribünler sahaya uzak ve stad da şeklen acayip olunca birazcık maçtan kopuk kaldık. Yine de tribünümüz doluydu. Deplasmana gittiğimde en çok keyif aldığım şey, Beşiktaş'ı çok az gören belki senede 1 belki daha da seyrek gören insanların maça gelmesidir. Önümüzde de 50lerine gelmiş 2 amca gençlere ayak uydurmak için ellerinden geleni yaptılar. Tezahüratlara katılmaya çalıştılar yeri geldi omuz omuza bile yaptılar. İşte böyle maçları kazanmak lazım. Anadoludaki Beşiktaş ruhunu yaşatmak için bu maçları çok iyi oynamalı kazanmalıyız ama olmayınca olmuyor. Zaten yönetimsel anlamda sıkıntılarımız bir süredir devam ediyor biraz da bunun yansımasını görüyoruz gibi. Gerçi yönetim yeni bir yazı konusu onun için çok da girmeyelim konuya :)
Neticede Beşiktaş sayesinde gitmediğim bir şehire daha gittim görmediğim yerler gördüm. Sıradaki gelsin..

Hiç yorum yok: