31 Ocak 2009 Cumartesi

Selam olsun sana..

Öncelikle herkese selamlar, 
ne zamandır blog yazan bir sürü arkadaşımızı görüp onları kıskandıktan sonra bir hamle de biz yapalım dedik. Aslında bizim tek derdimiz yaptığımız bir altyazıyı mevcut sitelerde paylaşmaktı ama bizim çabamız cevapsız kalınca biz de ne zamandır tartıştığımız bir projeyi hayata geçirelim dedik. İçerik olarak ne kadar renkli olur ya da ne kadar doldurabiliriz bilmiyorum ama en azından hiçbirşey yapamasak bile arada belki altyazı atarız bi değerlendirme yaparız falan filan. Değerlendirme derken futbola aşığız basketbolu severiz diğer sporlara da göz aşinalığımız vardır. Ehh sinemayla ve dizilerle de aramız iyi malum altyazı için de kasıyoruz. Müzik kulağımız da var allaha şükür. Yani yazacak birşeyler buluruz.
Çoğul konuşuyorum çünkü biz iki kişiyiz. Yazılarda belirgin karakter değişimi ve anlatım farkı görürsen şaşırma ey yolcu!
Hadi gözümüz aydın. Blog denizindeki en yeni tekne bizim ki. Adını "slice of life" mı koysak :) (hani icabında kullandığımız kod isme de uysun) (hem dexter da sevdiğimiz bir kardeşimiz)

Hiç yorum yok: